Profil člena AOBP

Home » Profil člena AOBP
Háj 365, Kralice na Hané
Kontaktní osoba / osoby Contact persons
Mgr. Jiří Vysloužil
Ing. Jiří Novák
Logo
Email
jiri.vyslouzil@micostelcom.cz
Website
http://www.micostelcom.com
WWW
www.micostelcom.com
Facebook
https://www.linkedin.com/company/plpmicos/
Zaměření
Firma vznikla v roce 1990 jako Micos Telcom a od roku 2019 jsme součástí mezinárodní společnosti Preformed Line Products (PLP). Řadíme se mezi významné výrobce a dodavatele produktů pasivní infrastruktury k výstavbě a údržbě nadzemních i podzemních optických sítí, s vlastním vývojem. Díky tomu jsme schopni navrhnout a dodat unikátní zákaznická řešení, dle požadavků zákazníka.

Pro zpracování kovů a plastů používáme moderní technologické vybavení i dlouholeté zkušenosti a kromě telekomunikací dodáváme i do jiných odvětví jako automotive, vojsko atd.

Jsme držiteli mnoha certifikací včetně ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001.
Main Activities
We design, manufacture and supply passive components for fiber networks. Everything we do at PLP CZECH REPUBLIC (MICOS) is designed to provide efficient, simple and innovated solutions to solve complicated tasks. We take extra care and steps to ensure our certified products with advanced functionality and new features are easy for our customers to use.

Our production facilities utilise the latest technologies and equipment for metal and plastics processing. We manufacture Fiber Distribution Products and Data Cabinets and offer a range of extended assembly services. We hold accreditations for ISO 9001, ISO 14001 and ISO 45001.
Ulice / Street
Háj 365
Město / City
Kralice na Hané
PSC / ZIP
79812
07506023
DIČ / VAT
CZ07506023
Kategorie
Systémy velení a jeho vybavení, Komunikační a radiolokační systémy
Logo do listingu