Profil člena AOBP

Home » Profil člena AOBP
Budějovická 778/3a, Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba / osoby Contact persons
Dana Kovačovičová
Logo
Email
dana.kovacovicova@infoconsulting.eu
Website
https://infoconsulting.com/cs/erp-system-ifs-pro-letectvi-a-obranu/
WWW
https://infoconsulting.com/cs/
Zaměření
Dodavatel informačního systému pro odvětví letectví a obrany
Main Activities
Společnost InfoConsulting Czech s.r.o. je součástí nadnárodní skupiny InfoConsulting Group, která je globálním partnerem švédské společnosti IFS. O našem unikátním postavení v rámci sítě partnerů IFS svědčí řada získaných ocenění v rámci partnerského ekosystému, včetně prestižní Customer's Choice 2022.

Naším posláním je zvyšovat efektivitu a podniků a přinášet jim hodnotu prostřednictvím našich expertních znalostí a inovativních technologií, přičemž tou klíčovou technologií je ERP řešení IFS Cloud. Máme mnoho zkušeností i s rozsáhlými a náročnými projekty a díky mezinárodnímu týmu zkušených konzultantů zvládáme jako skupina dodávat více než 20 implementačních projektů zároveň.

V České republice a na Slovensku se věnujeme zejména segmentu výrobních a stavebních firem, pro které přinášíme v rámci IFS Cloud kompletní ERP řešení představující pevný základ digitalizace podniku. Jsme partnerem našim zákazníkům od implementace systému, přes jeho špičkovou podporu, až po kontinuální rozvoj podle vývoje podniku, trhu, ale i na základě technologických inovací.
Ulice / Street
Budějovická 778/3a
Město / City
Praha 4 - Michle
PSC / ZIP
14000
26166062
DIČ / VAT
CZ26166062
Kategorie
Obchodní a ostatní
Logo do listingu