Profil člena AOBP

Home » Profil člena AOBP
Vítkovická 1994/22, Ostrava
Logo
Email
fsc-obchod@fsc-ov.cz
WWW
www.fsc-ov.cz
Zaměření
Společnost F.S.C. BEZPEČNOSTNÍ PORADENSTVÍ, a. s., je největší poradenskou firmou v České republice v oblasti ochrany osob, majetku, informací a služeb bezpečnostního managementu.
Main Activities
Společnost má více než dvacetiletou tradici v oblasti analýz a řešení bezpečnostních rizik, poskytování komplexního bezpečnostního servisu, auditů, vzdělávání, ochrany utajovaných informací, ochrany osobních údajů, implementačních a konzultačních činností.
Spolupráce s klienty je směrována především na dlouhodobou kooperaci, která klienta zbavuje starostí s aktualizací jeho bezpečnostních systémů, zajišťuje mu neustálou kontrolu a vyhodnocování účinnosti a efektivity přijatých opatření a v neposlední řadě také minimalizuje obavy z možných postihů vyplývajících z činnosti kontrolních orgánů. Portfolio našich služeb zahrnuje ucelený komplex služeb, jenž našemu klientovi zajistí maximální pohodlí a jistotu, že jeho bezpečnostní management splňuje všechny zákonné nároky a povinnosti. Mezi naše přední produkty patří audity fyzické ochrany, penetrační testy fyzické ochrany, ochrana utajovaných informací, kybernetická bezpečnost, projekce slaboproudých systémů a obranně technické prohlídky proti odposlechu.
Ulice / Street
Vítkovická 1994/22
Město / City
Ostrava
PSC / ZIP
70200
25884646
DIČ / VAT
CZ25884646
Kategorie
Obchodní a ostatní