Profil člena AOBP

Home » Profil člena AOBP
V Parku 2325/16 , Praha - Chodov
Kontaktní osoba / osoby Contact persons
Luděk Nechleba
Honeywell Ambassador
EMEAI Research & Technology
V Parku 2325/16
148 00 Prague - Chodov, Czech Republic
+420 234 625 980 office
+420 602 698 039 mobile
ludek.nechleba@honeywell.com

Logo
Email
hls-czech@honeywell.com
Website
https://honeywell.com
WWW
https://aerospace.honeywell.com/en
https://www.honeywell.com/cz/en
Facebook
https://cs-cz.facebook.com/HoneywellAero
Twitter
https://twitter.com/honeywell_aero ; https://twitter.com/honeywell_home?lang=cs
Zaměření
Honeywell v České republice nejen vyrábí statické části leteckých motorů ale rovněž zde provozuje největší výzkumné a vývojové centrum v rámci celé Evropy, s pobočkami v Brně a Praze. Zdejší inženýři zkoumají a vyvíjejí technologie určené pro letectví, vesmír a bezpečnost práce vytvořit chytřejší, bezpečnější a udržitelnější svět.

Produkty a služby z portfolia Honeywell Aerospace se dnes nacházejí prakticky ve všech komerčních, obranných a vesmírných platformách. Obchodní jednotka Aerospace vyrábí letecké motory, palubní elektronické systémy, systémy bezdrátového připojení a komunikace, mechanické systémy a komponenty a další. Naše hardwarová a softwarová řešení umožňují vyrábět nejen úsporné a ekologické letouny, ale umožnují i efektivnější řízení letecké dopravy a bezpečnější leteckou dopravu, a to jak ve vzduchu tak na letištích. Další informace naleznete na www.honeywell.com nebo nás sledujte na @Honeywell_Aero.

Z globálního pohledu je Honeywell (www.honeywell.com) technologická společnost zařazená do žebříčku Fortune 100, která dodává řešení pro rozmanitá odvětví včetně výrobků a služeb pro letecký průmysl, řídících technologií pro budovy a průmysl, a odolných materiálů. Naše technologie pomáhají letadlům, budovám, výrobním závodům, dodavatelským řetězcům i zaměstnancům se propojit a společně vytvořit chytřejší, bezpečnější a udržitelnější svět. Pro více informací o společnosti Honeywell navštivte stránky www.honeywell.com/newsroom.

Main Activities
Honeywell in the Czech Republic produces not only aircraft engines but also operates the company‘s largest European research and development center, located in Brno and Praha. Local engineers research and develop innovative technologies specifically for the company’s Aerospace and Safety and Productivity Solutions businesses, to help make our world smarter, safer, and more sustainable.

Honeywell Aerospace products and services are found on virtually every commercial, defense and space aircraft. The Aerospace business unit builds aircraft engines, cockpit and cabin electronics, wireless connectivity systems, mechanical components and more. Its hardware and software solutions create more fuel-efficient aircraft, more direct and on-time flights and safer skies and airports. For more information, visit www.honeywell.com or follow us at @Honeywell_Aero.

Globally, Honeywell (www.honeywell.com) is a Fortune 100 technology company that delivers industry-specific solutions that include aerospace products and services; control technologies for buildings and industry; and performance materials globally. Our technologies help aircraft, buildings, manufacturing plants, supply chains, and workers become more connected to make our world smarter, safer, and more sustainable. For more news and information on Honeywell, please visit www.honeywell.com/newsroom.
Ulice / Street
V Parku 2325/16
Město / City
Praha - Chodov
PSC / ZIP
148 00
27617793
DIČ / VAT
CZ27617793
Kategorie
Letecká technika a její zařízení, Systémy velení a jeho vybavení, Komunikační a radiolokační systémy, Vývoj výcvik a opravárenství, Obchodní a ostatní
Logo do listingu